latinica  ћирилица
09/08/2024 |  13:15 ⇒ 17:22 | Аутор: ТАНЈУГ

Беч обезбиједио бројне бесплатне понуде за фанове који имају карте за концерте Свифт

Град Беч је обезбиједио бројне бесплатне понуде или оне са попустом за све разочаране фанове америчке пјевачице Тејлор Свифт након што су отказани њени концерти који су били планирани у главном граду Аустрије, а који су отказани због планираног терористичког напада, пренијела је данас Канцеларија Града Беча у Београду.
Фанови Тејлор Свифт у Бечу (Фото: EPA-EFE/MAX SLOVENCIK) -
Фанови Тејлор Свифт у Бечу (Фото: EPA-EFE/MAX SLOVENCIK)

У саопштењу се наводи да сви који посједују карте за концерт Тејлор Свифт могу да до недјеље, 11. августа, бесплатно посјете музеј "Албертина" и "Албертина модерн" и да погледају актуелне изложбе.

Истиче се да је посебно занимљива изложба под називом "The Beauty of Diversity" у музеју "Албертина Модерн".

Такође је за све фанове Тејлор Свифт бесплатан улаз данас, у суботу и недјељу у музејима Града Беча: Моцартхаус Вијена, Кућа музике, Кунс Хаус Вин и Јеврејски музеј.

Осим тога, бесплатан је и улаз на сталну поставку новог Градског музеја, наводи се у саопштењу.

Истиче се да се ће Тејлор-журке широм Беча бити одржане данас и сутра у локалу CellaVie Vienna од 12 до 17 сати и од 23 до 04.30 ујутру (за све старије од 16 година).

У легендарном Камера клубу у Бечу данас од 23 сата биће одржана велика Тејлор Свифт журка.

У бечком клубу "У4" сви власници карата за концерт Тејлор Свифт имају слободан улаз данас и у суботу.

Три дана (од 8. до 10. августа) славиће се у локалу "Das Loft" у хотелу SO/Vienna.

У Голден харп ајриш пабу у центру града сви фанови са картом могу бесплатно конзумирати један од једанаест посебно креираних Тејлор-пића.

Ланац бургера "Le Burger" позива све који имају карту на бесплатан бургер, а Сваровски продавница у Кертнерштрасе спремила је за фанове са купљеним картама "кристално изненађење", наводи се у саопштењу.