latinica  ћирилица
09/08/2024 |  11:19 ⇒ 12:35 | Аутор: РТРС

Глигорић: Бањалучка Градска управа користи проблеме грађана како би се домогли новца за изборну кампању

Земља се окреће око Сунца, а Драшко Станивуковић и Градска управа око десет милиона марака кредита који желе да подигну по сваку цијену, истакао је Саша Глигорић, предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Српске Бањалука.
Саша Глигорић - Фото: РТРС
Саша ГлигорићФото: РТРС

- Није хумано и није људски користити проблем грађана Бањалуке, који недјељама немају воду због неспособности градоначелника и сарадника које је сам изабрао, како би се домогли новца за изборну кампању - рекао је Глигорић.

Од када су почеле несташице воде, каже Глигорић, разлоге и оправдања износили су Станивуковић, Кресојевић, Басара, Дринић, Вукомановић - сви они који о томе не знају ништа. Само се ни једном није огласио директор Водовода.

- Од малих проблема који су посљедица превелике потрошње, дошли су до огромног проблема који сада рјешавају кредитом од 10 милиона марака. И то представљају као данас кредит, сутра вода. Безобразно је на који начин вријеђају и понижавају Бањалучане - истиче Глигорић.

- Гдје је пројекат, гдје је студија, гдје је финансијска конструкција, или су Станивуковић и Кресојевић "одока" процијенили да им толико треба, а они знају за шта - нагласио је Глигорић.