latinica  ћирилица
08/08/2024 |  21:58 ⇒ 09/08/2024 | 14:27 | Аутор: srpskainfo.com

Шкребић често виђен у друштву Недељка Керића

Драгутин Шкребић, предсједник Општинског одбора Социјалистичке партије Српске у Теслићу, који је и познати локални привредник, често је виђен у опуштеном друштву с омиљеним доктором из Теслића, доктором Недељком Керићем.
Шкребић и Керић - Фото: Уступљена фотографија
Шкребић и КерићФото: Уступљена фотографија

Овај двојац, који се већ годинама дружи, често проводи вријеме заједно, а њихова присутност у јавности увијек изазове позитивне реакције грађана.

Доктор Недељко Керић, који је стекао репутацију као један од најпосвећенијих и најомиљенијих љекара у Теслићу, често се може видјети у друштву локалних угледних грађана. Wегова приступачност и искрена жеља да помогне људима учинили су га омиљеним међу грађанима.

С друге стране, предсједник Општинског одбора СПС-а у Теслићу познат је као успјешан привредник који активно доприноси развоју локалне заједнице. Његова дугогодишња пријатељства са многим угледним Теслићанима, укључујући и Керића, додатно су учврстила његову позицију као једног од најважнијих фигура у општини.

Опуштена атмосфера у којој се ова два пријатеља често налазе свједочи о њиховом искреном пријатељству и међусобном поштовању.

Њихово дружење, било да је у питању пословни састанак или само пријатељско ћаскање, често постане тема разговора у локалној заједници, гдје се увијек коментарише њихов позитиван утицај на општину и њене грађане.