latinica  ћирилица
06/08/2024 |  17:23 | Аутор: ТАНЈУГ

Егзит фестивал најавио међународну турнеју: Црна Гора, Хрватска, Холандија, Бугарска...

Егзит фестивал је данас најавио музичку турнеју која ће трајати четири мјесеца, а неке од држава у којима ће се одржати су Црној Гора, Хрватска, Бугарска, Холандија и Уједнињени Арапски Емирати.
Егзит - Фото: Уступљена фотографија
ЕгзитФото: Уступљена фотографија

Како је наведено, на једној од најлепших плажа Европе, у Nomade Beach бару, у Улцињу, 9. августа ће наступити Лајла Бенитез, њујоршка ДЈ-ица, позната по свом специфичном стилу комбиновања различитих елемената хаус и техно музике.

У Carpe Diem Beach бару, недалеко од Хвара 16. и 17. августа одржаће се "EXIT presents: Carpe Diem Moments! Claptone" мистериозни хаус маестро, препознатљив по својој венецијанској маски, енергични ЕДМ дуо Нерво, шкотски ДЈ КЦ Лајтс, као и локални извођачи Матрода, Зимон.

Оснивачи Breez-а и Егзита, као и општина Варна, одлучили су да од 14. до 18. августа обрадују публику у Варни фестивалом Varna Breez.

Треће издање Get Exited догађаја у Струмици у Сјеверној Македонији биће обиљежено 6. септембра, а обећава да "надмаши прошлогодишњи спектакл са више од 20.000 фанова".

Ada Divine Awakening festival у Ади Бојани у Црној Гори биће одржан од 13. до 18. септембра као "јединствено путовање самоспознаје и трансформације" са предавачима Стефаносом Сифандосем, Ароном Клајнерманом, Синишом Убовићем и другима.

За музички дио програма биће задужени Estas Tonne, Chantress Seba, Awaré и Yaima.

Током посљедњег дана Ada Divine Awakening фестивала 18. септембра наступиће један од највећих музичких диверзитета на свијету, гитариста класичне музике Естас Тоне.

Биће одржан и један од највећих музичких догађаја на свијету, Amsterdam Dance Event, који се одржава током пет дана и ноћи, на преко 200 локација и уз више од 2.500 извођача у Холандији.

Шесто издање догађаја No Sleep у Београду окупиће свјетски познате ДЈ-еве и извођаче 16. новембра.

Најмлађа представница Егзитовог Екосистема Lanna наступиће 30. августа са једним од најпознатијих и најцјењенијих ДЈ-а и продуцената Дејвидом Гетом у оквиру догађаја Future Rave.

У Берлину ће 17. августа љубитељи електорнске музике имати прилику да је чују на електронско-музичком фестивалу и техно паради Rave The Planet.

Неколико дана након берлинског наступа, 24. августа, наступиће у Дубаију у оквиру догађаја Zenit Sound Room, а програм те вечери чиниће јединствена "all-female" постава за пултом.

Финале љетње сезоне биће обиљежено наступима на Ибици у Hï Ibiza клубу 6. септембра у оквиру догађаја Future Rave, а након краће паузе 21. септембра наступиће на GuteZeit Фестивалу у граду Констанц у Њемачкој заједно са изузетно јаком и разноврсном поставком електронске музике.

Завршницу Ланине летње сезоне обиљежиће њен повратак на Ибицу 27. септембра.

Лана ће такође у оквиру ЕXЕ догађаја, у Бугарској престоници Софији, наступати у ЕXЕ клубу, а датум ће накнадно бити објављен.