latinica  ћирилица
06/08/2024 |  14:49 ⇒ 14:53 | Аутор: РТРС

М:тел: Осуђујемо сваки потез појединаца који користе име компаније у сврху личне или политичке борбе

Компанија м:тел се, као телеком оператер и провајдер телевизијског садржаја, не бави анализама гледаности телевизијских станица нити сматрамо да је то посао телекома, саопштили су из компаније м:тел.
Мтел - Фото: РТРС
МтелФото: РТРС

- Изузетну пажњу посвећујемо заштити наших података и приватности корисника те осуђујемо сваки потез појединаца који користе име компаније м:тел у сврху личне или политичке борбе. Подаци на које се позивате, а који су објављени и у медијима, нису подаци компаније м:тел - наводе у саопштењу м:тел-а.

Из компаније наводе да поштује све правне и регулаторне оквире.

- Нећемо дозволити да се наше име злоупотребљава у било које сврхе. Позивамо све, а нарочито политичке актере, да компанију м:тел не користе за личне интересе и политичке борбе, јер на тај начин штете угледу компаније која запошљава више од 2.500 људи и од које живе њихове породице - истакли су из компаније м:тел.

Подсјећамо, члан Предсједништва СДС-а Александра Пандуревић објавила је, затим обрисала, па поново објавила на друштевним мрежама повјерљиве податке о истраживању гледаности медијских кућа.