latinica  ћирилица
05/08/2024 |  11:02 ⇒ 11:02 | Аутор: РТРС

ПУ Приједор: Ухапшен возач који је побјегао након што је ударио мотоциклисту

Држављанин Шведске чији су иницијали Д.Б. ухапшен је након што га је полиција у Козарској Дубици идентификовала као возача који је узроковао саобраћајну незгоду у Приједору у којој је повријеђен мотоциклиста.
МУП Српске (Фото: instagram.com/mup.srpske) -
МУП Српске (Фото: instagram.com/mup.srpske)

Из Полицијске управе Приједор саопштено је да је јуче полицији пријављено да се у 18.20 часова у Улици Славка Родића у Приједору догодила саобраћајна незгода у којој је повријеђен мотоциклиста и да је непознати возач који је узроковао незгоду возилом побјегао са лица мјеста.

- Припадници Полицијске станице у Козарској Дубици идентификовали су лице чији су иницијали Д.Б, који је, управљајући возилом "мерцедес", проузроковао саобраћајну незгоду у којој је мотоциклиста Д.К. из Приједора задобио лакше тјелесне повреде. Истог дана око 23.30 часова Д.Б. је ухапшен - саопштено је из ове управе.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Приједору којем ће, након комплетирања предмета против Д.Б, бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу непружање помоћи лицу повријеђеном у саобраћајној незгоди.