latinica  ћирилица
03/08/2024 |  15:52 ⇒ 15:54 | Аутор: РТРС

Одржано друго фестивалско вече, слиједи велико финале Freshwave2024

Војко В. доживотни је краљ Freshwave фестивала. Adana Twins спектакуларним наступом обиљежили друго фестивалско вече Freshwave2024!
Freshwave2024 - Фото: Уступљена фотографија
Freshwave2024Фото: Уступљена фотографија

Више од стотину извођача наступиће на шест фестивалских бина у три дана фестивалска дана од 1. до 3. августа, а фантастични Adana Twins и Andrew Meller хипнотизовали су синоћ публику Freshwave Фестивала! Војко В прихватио је доживотну резидентуру Freshwave Фестивала и тако постао крунисани краљ фестивала на бањалучком Кастелу!

Вечерас наступају Hiljson Mendele iз екипе Кукус Клан и Грше на "Liv"e бини, а на "Main-u" између осталих премијерно у БиХ Konsrtantin Sibold, потом Coeus и Raxon као и још тридесетак извођача на још три фестивалске бине дванаестог издања фестивала.

Поводом новог издања фестивала у фестивалском кампу уз бедеме тврђаве Кастел, на лијевој обали ријеке Врбас захуктала се атмосфера у епицентару најбољих фестивалских садржаја. Сви са тродневном фестивалском улазницом могу потпуно бесплатно да бораве у кампу Freshwave фестивала 2024. а подсјећамо да ће камп бити отворен до 4. августа ове године.

Напомињемо да су и даље у продаји све врсте фестивалских улазница које су доступне на бањалучком Тргу Крајине, на "ticket point-u" на самом улазу на тврђаву Кастел, путем "ticket servisa" kupikartu.ba и на физичким продајним мјестима овог ticket servisa широм БиХ.

Напомена за све посјетиоце је да ће плаћање на фестивалу бити омогућено CashLess системом, а за све власнике ВИП улазница напомена да куповином ВИП улазница остварујете погодности приступа фестивалској ВИП зони, која се налази уз фестивалску Main binu, а у којој су посјетиоцима осим најбоље позиције на фестивалу на располагању угоститељска услуга на највишем нивоу, коктел бар, засебни столови, посебан приступ одвојеном тоалету, уз ограничен број посјетилаца, односно максималан комфор на самом фестивалу.