latinica  ћирилица
02/08/2024 |  14:40 ⇒ 14:40 | Аутор: РТРС

Почео фестивал Freshwave2024 на бањалучкој тврђави Кастел

Сјајним наступима Who See, Tzunami Flo, 999999999 i Drunken Kong почело дванаесто издање Freshwave2024 фестивала!
Freshwave у Бањалуци - Фото: Уступљена фотографија
Freshwave у БањалуциФото: Уступљена фотографија

Незаборавним наступима регионалних треп звијезда Who See и Tzunami Flo као и наступима чувених деветки 999999999 и Токијо двојца Drunken Kong као и преко 30 других извођача почело је ново, дванаесто издање Freshwave фестивала на бањалучкој тврђави Кастел!

Више од стотину извођача наступиће на шест фестивалских бина у три дана фестивалска дана од 1. до 3. августа, а вечерас ће између осталих наступити З++, Војко В. и фантастични двојац Адана Твинс док нам се због неријешених административних проблема са издавањем пасоша, упркос увјеравањима његовог менаџмент тима, неће придружити Hot Since 82, али обећава дружење на првом наредном догађају Freshwavа.

Вечерас нас очекује и посебан догађај с обзиром на то да је доживотну резидентуру на Freshwav фестивалу прихватио дугогодишњи пријатељ фестивала Војко Врућина ака Војко В ака Краљ Дјечака ака Ево ме опет долазим! Извођачима овогодишњег издања фестивала придружује се добро познато регионално име Andrew Meller.

Подсјећамо на градској "Нашој плажи" Ситари на лијевој обали Врбаса у бањалучком насељу Српске и данас је загријавање пред фестивалске вечери на тврђави Кастел, потпуно бесплатно за све посјетиоце, а очекујте наступе регионалних извођача које ћемо свакако слушати на дванаестом издању Freshwave2024 фестивала.

Поводом новог издања фестивала у фестивалском кампу уз бедеме тврђаве Кастел, на лијевој обали ријеке Врбас несвакидашња је атмосфера осмишљена за потпуно уживање и као епицентар најбољих фестивалских садржаја. Сви са тродневном фестивалском улазницом могу потпуно бесплатно да бораве у кампу Freshwave2024 фестивала.

Напомињу да су и даље у продаји све врсте фестивалских улазница које су доступне на бањалучком Тргу Крајине, на тикет поинт-у на самом улазу на тврђаву Кастел и путем тикет сервиса kupikartu.ba и на физичким продајним мјестима овог тикет сервиса широм БиХ.