latinica  ћирилица
01/08/2024 |  11:03 ⇒ 11:03 | Аутор: РТРС

Уз Атос банку, Виса картице и Гугл пеј остварите поврат од 50 КМ

Атос банка компанија Виса омогућиле су Гугл пеј /Google Pay/ као нову опцију плаћања за клијенте, којима је на овај начин омогућено једноставно, сигурно и практично плаћање путем путем Гугл пеј дигиталног новчаника.
Атос банка - Фото: Уступљена фотографија
Атос банкаФото: Уступљена фотографија

Овим је и започета кампања "Твоја Google Pay авантура почиње сада", у оквиру које ће клијенти имати прилику да остваре поврат новца у износу од 50 КМ, за минимум пет трансакција обављених дигитализованом Виса картицом Атос банке, у појединачној вриједности од 50 КМ.

На овај начин, Атос банка је пружила клијентима практичније и сигурније искуство приликом обављања транскција, а увођењем Гугл пеј услуге показали су и одраз континуираног ангажмана у пружању најновијих технолошких рјешења, која ће олакшати платне трансакције клијентима.

- Наш партнерски однос са компанијом Виса, једним од глобалних лидера у платним технологијама, омогућава нам да још боље искористимо напредне технолошке могућности и пружимо још бржу, сигурнију и иновативнију банкарску услугу свим нашим клијентима. Радујемо се што увођењем услуге Гугл пеј пружамо нашим клијентима могућност да уживају у брзим, једноставним и сигурним трансакцијама - рекли су у Служби маркетинга и комуникација Атос банке.

Атос банка је позвала клијенте да искористе ову прилику и уживају у погодностима и сигурности Гугл пеј дигиталног новчаника.