latinica  ћирилица
31/07/2024 |  12:41 ⇒ 15:14 | Аутор: РТРС

Freshwave2024: Све је спремно за највеће издање фестивала до сада!

Све је спремно за дванаесто издање Freshwave фестивала на бањалучкој тврђави Кастел. Капије се отварају у 19 часова. Данас се отвара фестивалски камп који ће бити отворен до 4. августа!
Фреш вејв фест Бањалука - Фото: Уступљена фотографија
Фреш вејв фест БањалукаФото: Уступљена фотографија

Настављајући константан раст фестивала, Freshwave својој публици, уз наступе неких од најпожељнијих свјетских и регионалних музичких звијезда, нуди јединствено фестивалско искуство кроз иновативе и спектакуларне визуелно-пиротехничке садржаје, врхунски квалитет звука и најбоље бине, богате садржаје фестивалских зона, савремен фестивалски камп али и многобројне туристичке садржаје града на Врбасу.

Freshwave2024 је заказан овог љета на Кастелу од 1. до 3. августа. Who See, Tsunami Flo, Z++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V. Zhiva, Dante, Jymenik, Hot Since 82, Adana Tvins, Konstantin Sibold, Rakon, Drunken Kong, Coeus и чувене Деветке 999999999 хеадлајнери и кохеадланери су овогодишњег издања Freshwave фестивала, а позната је сатница наступа извођача на LIVE бини фестивала, а предстојеће издање фестивала стиже на енергетском таласу који гарантује незаборавне наступе и савршене успомене.

Више од стотину извођача наступиће на шест фестивалских бина: LIVE, Main, Energy, Nirvana, Funk You, Camp stage и придружена дневна Riverside бини у наредна три дана окупиће и посјетиоце највећег мзичког фестивала у БиХ из више од 30 свјетских и европских земаља.

На градској "Нашој плажи" Ситари на лијевој обали Врбаса у бањалучком насељу Српске Топлице чека вас загријавање пред фестивалске вечери на тврђави Кастел у Бањалуци, 1. 2. и 3. августа од 11 до 19 часова, потпуно бесплатно за све посјетиоце, а очекујте наступе регионалних извођача које ћемо свакако слушати на дванаестом издању Freshwave фестивала.

Поводом новог издања фестивала очекујемо вас и у фестивалском кампу уз бедеме тврђаве Кастел, на лијевој обали ријеке Врбас. Осмишљен за потпуно уживање и као епицентар најбољих фестивалских садржаја, овог љета од 31. јула до 4. августа биће потпуно бесплатно на располагању свима који купе тродневну фестивалску улазницу.

Напомена за све посјетиоце је да ће плаћање на фестивалу бити омогућено CashLess системом (безконтактни систем плаћања), а сви власници ВИП улазница остварују погодности приступа фестивалској ВИП зони која се налази уз фестивалску Мејн бину, а у којој су посјетиоцима осим најбоље позиције на фестивалу на располагању угоститељска услуга на највишем нивоу, коктел бар, засебни столови, посебан приступ одвојеном тоалету, уз ограничен број посјетилаца, односно максималан комфор на самом фестивалу.

Напомињу да су и даље у продаји све врсте фестивалских улазница које су доступне на бањалучком Тргу Крајине, на тикет поинт-у на самом улазу на тврђаву Кастел, путем тикет сервиса kupikartu.ba и на физичким продајним мјестима овог тикет сервиса широм БиХ.