latinica  ћирилица
23/07/2024 |  13:25 ⇒ 13:27 | Аутор: РТРС

Омиљени љетни фестивал гарантује незабораван провод у Приједору

Јединствени ША Фест и ове године гарантује незабораван провод у Приједору. У току су финалне припреме за догађај који је постао омиљени љетни фестивал.
ША фест - Фото: Уступљена фотографија
ША фестФото: Уступљена фотографија

Ово посебно емотивно путовање које обнавља заједницу, биће одржано од 24. до 27. јула 2024. године. Фестивалска дешавања ће се и ове године одиграти на више локација у Приједору, а извођачи који су дио програма обећавају одличан провод! Јелен пиво је овогодишње званично пиво фестивала, те ћемо заједно наздрављати уз најбољу музику!

На ША Фесту и овог пута фантастична музика за све генерације. У петак и суботу, 26. и 27. јула, у Лјетној башти у “ША Ливе“ програму наступају велике регионалне звијезде. Петак је резервисан за Партибрејкерс, Сунсхине, Артан Лили, Бигру & Паја Кратак као и Ехо Радар, док у суботу наступају Дубиоза колектив, Едо Маајка, Атхеист Рап, Грин Булз и Мотхерфункy.

Ни љубитељи електронске музике неће остати ускраћени за свјетски познате ДЈ-еве. У “Електро парк“ зони фестивала у Старом граду до раних јутарњих часова феноменалан провод обећавају Иан Поолеy, Алеxандер Коwалски, Марта, Дејан Милићевић, Дејан Милосављевић, Младен Томић, Синиша Тамамовић, Левел7ел и многи други.

Овогодишњи Ша Фест почиње у сриједу, 24. јула, када ће у "Антистрес зони" бити одржан концерт Рамба Амадеуса и станд-уп наступ Неше Бриџиса. У четвртак на истом мјесту свираће Буч Кесиди, а за афтер партy задужен је ДЈ Дејан Милићевић. У “Антистрес зони“ током дана на програму су еколошке и умјетничке радионице.

У оквиру “Арт кутка“, испред Галерије “Сретен Стојановић“, биће постављена изложба плаката о теми насиља на интернету студената академија ликовне умјетности у Бањалуци и Новом Саду. Такође, у “Арт кутку“ биће одржане ликовне радионице. Истовремено, у самој Галерији биће постављена изложба “Yуго Лого“ о теми графичког дизајна у бившој Југославији.

Ша Фест ће и ове године град Приједор претворити у позорницу на отвореном, уз јединствен спој музике, театра, ликовне умјетности, забаве и инспирације. ША Фест и ове године подржава компанија Молсон Цоорс БХ, као и бренд Јелен пиво, које је званично пиво фестивала.

ША Фест је меморијални фестивал посвећен приједорском ликовном умјетнику и музичару Далибору Поповићу Микши. Одржава се у Приједору, а приход од фестивала усмјерава се у истоимену фондацију која подржава талентоване умјетнике и њихов ауторски рад. Да је овај фестивал постао један од омиљених догађаја показује и велико интересовање публике за улазнице, као и долазак публике из других бх. градова, који планирају вишедневни боравак у Приједору.

Видимо се на овогодишњем Ша Фесту у Приједору, гдје заједно славимо заједништво и наздрављамо уз омиљено Јелен пиво!