latinica  ћирилица
18/07/2024 |  17:50 ⇒ 18:17 | Аутор: РТРС

Нова пословница Flex Credita у Приједору (ФОТО)

Уз обиљежавање двогодишњег јубилеја, МКД Flex Credit наставља стратешки пројекат ширења продајне мреже широм БиХ.
Flex Credit (Фото: Уступљена фотографија) -
Flex Credit (Фото: Уступљена фотографија)

Микрокредитно друштво Flex Credita од јуче је свим клијентима са подручја града Приједора доступно на још једној атрактивној локацији.

На адреси Козарска бб у насељу Урије отворена је нова модерно опремљена пословница прилагођена потребама клијената који очекују брзину, једноставност и флексибилност финансијске услуге.

Фото: Уступљена фотографија

Отварањем још једне пословнице у Приједору, а уз најаву даљњег ширења пословања у Федерацији и јужном дијелу Републике Српске друштво наставља стратегију ширења продајне мреже и даљњег јачања своје позиције на микрофинансијском тржишту Босне и Херцеговине.

- Прије тачно двије године, јула 2022. године започели смо ову пословну причу са циљем да различитим клијентима обезбједимо подједнаке могућности за кредитирање под нашим познатим слоганом "Новац за све". Услуге Flex Credita данас користи више од 17 хиљада задовољних клијената, а вођени жељом да будемо што ближи својим клијентима константно ширимо продајну мрежу и обогаћујемо палету наших производа уводећи нове врсте кредита, али и неке нове брендове на домаћем финансијском тржишту. Настављамо снажно даље - изјавила је Радмила Бјељац, Country Manager Flex Credita.

Flex Credit данас нуди брзе краткорочне кредите износа до 5.000 КМ у оквиру продајне мреже од 40 пословница уз истовремено снажно развијену инфраструктуру онлине продаје која се одвија путем wеб апликације и Контакт центра са око 30 запослених радника.

Како аплицирати за Flex Credita брзе кредите? Врло једноставно. Клијентима је омогућено да аплицирају на један од три начина у зависности од тога да ли су више склони дигиталној технологији или директном контакту са продајним особљем:

1. онлине - путем wеб апликације на страници https://flexcredit.ba.

2. преко Контакт центра на број телефона 051 20 20 20

3. директно у пословницама гдје се могу добити и бесплатне консултације њихових кредитних савјетника.

Пословница Flex Credita у насељу Урије у Приједору отворена је за рад са клијентима сваки радни дан у периоду од 9 до 17 часова, а више информација можете добити на број телефона 065 468 020 или путем сајта https://flexcredit.ba.