latinica  ћирилица
18/07/2024 |  09:46 ⇒ 09:46 | Аутор: ТАНЈУГ

Вучић упутио телеграм саучешћа породици и колегама убијеног полицајца

Предсједник Србије Александар Вучић упутио је данас телеграм саучешћа породици и колегама полицајца Николе Крсмановића који је убијен ноћас у подмуклом нападу док је часно обављао своју тешку дужност.
Александар Вучић (Фото: TANJUG/ JADRANKA ILIC) -
Александар Вучић (Фото: TANJUG/ JADRANKA ILIC)

- Са дубоким болом и тугом примио сам вијест о трагичном губитку вашег сина и брата, храброг полицајца Николе Крсмановића. Његова посвећеност служби и неустрашивост неизмјерно су допринијели очувању сигурности и мира у нашој земљи. Његов губитак је ненадокнадив, не само за вас, његову породицу, већ и за цијелу нашу земљу - навео је Вучић у телеграму.

Како је додао, Никола Крсмановић је "био истински херој који је свој живот посветио заштити других, а његова храброст и професионалност водиле су га кроз све изазове и опасности које је његова служба носила, саопштила је Служба за сарадњу с медијима предсједника Србије.

- Примите моје најискреније саучешће. Нека вам снага и храброст које је Никола показивао у животу буду утјеха у овим тешким тренуцима. Србија никада неће заборавити његову жртву и несебичну преданост дужности - наводи се у телеграму предсједника Србије.