latinica  ћирилица
17/07/2024 |  15:22 ⇒ 16:04 | Аутор: РТРС

Лукић: Тужилаштво БиХ глуми у представи коју је режирао Кристијан Шмит (ВИДЕО)

Тужилаштво БиХ глуми у представи коју је режирао Кристијан Шмит, изјавио је в.д. директора "Службеног Гласника Републике Српске" Милош Лукић на конференцији за новинаре.
Милош Лукић - Фото: РТРС
Милош ЛукићФото: РТРС

Лукић је нагласио да су прошле тачно 53 седмице откада су их инспектори СИПА први пут контактоирали поводом овог случаја.

- Претходну годину је у свијету око нас обиљежила вјештачка интелигенција, а са друге стране у правном свијету протеклу годину обиљежила је природна глупост Тужилаштва које се уплело у то да докаже кривицу људи који су радили у складу са Уставом и законом - рекао је Лукић.

Лукић је додао да се "у Тужилаштву БиХ труде да што чешће заказују рочишта јер желе да то приведу крају пошто знају да су пробијени сви њихови планови".

- Најдужа представа у Гинисовој књизи рекорда је "Планина Олимп" која је трајала 23 сата. Ово Тужилаштво могло би да се пријави за Гинисову књигу рекорда јер јако добро глуме тужиоце. Ако се буду уписивали у историјске и правне књиге биће у поглављу које ће у наслову имати ријеч "Срамота" - истакао је Лукић.