latinica  ћирилица
17/07/2024 |  14:07 ⇒ 14:38 | Аутор: РТРС

Од августа поново кампања "Друштвено одговорни"

Кампања "Друштвено одговорни" требало би да буде настављена у августу.
Кампања "Друштвено одговорни" - Фото: СРНА
Кампања "Друштвено одговорни"Фото: СРНА

Министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић и помоћник министра за ресор трговине Душанка Тегелтија одржали су данас састанак са представницима Привредне коморе Републике Српске, Подручне привредне коморе Бањалука, трговаца и трговачких ланаца који послују на подручју Српске о наставку ове кампање која је покренута у јуну прошле године, а у склопу које су се трговци на добровољној основи одрекли марже на одређени број производа, саопштено је из Министарства.

У саопштењу се наводи да је на састанку детаљно разговарано и о групама производа које ће бити обухваћене овом кампањом. Ове групе производа укључују робу из различитих категорија као што су пољопривредни производи, прехрамбени проиводи, хемијски производи, те производи за личну хигијену.

- Предвиђено је да се кампања "Друштвено одговорни" настави у августу ове године, када ће купци поново имати прилику да у маркетима пронађу артикле означене воблерима "Друштвено одговорни". Ова иницијатива представља вид континуиране сарадње Министартсва трговине и туризма и привредне заједнице - наводи се у саопштењу.

Кампања "Друштвено одговорни" је и даље отворена за све привредне субјекте који желе да узму учешће у њој, а листе производа и привредних субјеката који учествују у кампањи биће доступне на сајту Министарства трговине и туризма Републике Српске. подсјећају из овог министарства.