latinica  ћирилица
15/07/2024 |  13:42 ⇒ 13:43 | Аутор: РТРС

Седми фестивал домаћих производа: Отворен позив за све произвођаче из Српске

Удружење младих економиста са великим задовољством најављује Седми фестивал домаћих производа, који ће се у петак, 23. августа одржати у тениском центру у Бањалуци.
Фестивал домаћих производа 2024 -
Фестивал домаћих производа 2024

Ова јединствена манифестација представља идеалну прилику за све произвођаче из Републике Српске да своје производе представе широј јавности и остваре нове пословне контакте.

Зашто учествовати? Ево само неколико разлога:

1. Промоција и упознавање - Са преко 3.000 посјетилаца, Фестивал домаћих производа пружа изузетну прилику за проширење базе купаца и повећање видљивости ваших производа.

2. Умрежавање и сарадња - Сусрет са више од стотину других излагача из свих крајева Републике Српске, званицама, као и медијима, пружа могућности за размјену искустава, идеја и успостављање нових пословних партнерстава. Фестивал је платформа за стварање нових бизнис веза које могу бити од кључног значаја за раст и развој пословања.

3. Међународна сарадња - Поред локалних учесника, манифестацију из године у годину посјећује све већи број међународних партнера и зато је ово изузетна шанса за оне који желе да прошире своје тржиште.

Шта вас очекује?

Фестивал домаћих производа није обичан сајам. То је манифестација која промовише економски патриотизам и домаћу производњу.
Очекују вас бројни додатни садржаји и богат музички програм, укључујући и концерт Бориса Режака са бендом, који ће употпунити атмосферу и створити незаборавно искуство за све присутне.

Ко може да се пријави?

Позив је отворен за све произвођаче хране и пића из Републике Српске, од малих породичних пољопривредних газдинстава и задруга до великих компанија, да се пријаве за учешће. Без обзира на величину вашег пословања, Фестивал домаћих производа је прави догађај за вас. Један дио простора је предвиђен и за домаће фирме из осталих производних, као и услужних дјелатности, које такође могу да представе свој рад.

Како се пријавити?

Пријаве су отворене до попуне капацитета.

Сви заинтересовани могу да контактирају Удружење младих економиста на мејл info@umek-rs.com или бројеве телефона +38765262998 и +38765370750, за више информација о условима учешћа.

Не пропустите јединствену прилику да ваш бренд заблиста на највећој сцени домаћих производа!

Придружите се стотинама задовољних излагача који су већ остварили значајне пословне успјехе кроз учешће на фестивалу.

Будите дио приче која из године у годину доказује да је домаће заиста најбоље!

За додатне информације пратите Удружење младих економиста на друштвеним мрежама и веб сајту umek-rs.com.