latinica  ћирилица
13/07/2024 |  11:32 ⇒ 19:34 | Аутор: РТРС

Пронађено тијело мушкараца који је нестао у Дрини

Тијело једног од двојице мушкараца који су нестали у Дрини пронађено је данас у близини Козлука, док се за другим интензивно трага, саопштено је из Полицисјке управе Зворник.
Ријека Дрина - Фото: РТРС
Ријека ДринаФото: РТРС

Тијело су у 9.25 часова пронашли припадници ронилачког тима Специјалне антитерористичке јединице Министарства унутрашњих послова Републике Српске, који су са службеницима Полицијске управе Зворник трагали за несталим лицима.

Срна незванично сазнаје да је пронађено тијело мушкарца чији су иницијали К.Т. /29/ око 70 метара низводно од мјеста на којем је синоћ нестао у Дрини.

У потрази за другим лицем учествују припадници Службе цивилне заштите Републике Српске, надлежне Професионалне ватрогасне јединице и зворничка Јединице граничне полиције.

Полицијској станици Козлук јуче је у 17.35 часова пријављено да су у Дрини, у мјесту Козлук код Зворника, нестала два лица, након чега се полиција у сарадњи са другим службама укључила у потрагу за њима.

Према незваничним информацијама, мушкарац чији су иницијали П.Т. /44/ покушао је да спаси К.Т. након што га је вода понијела, те су обојица нестали у Дрини.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.