latinica  ћирилица
13/07/2024 |  11:21 ⇒ 11:25 | Аутор: banjaluka.net

Обрадовић: Због Станивуковићевог наводног разумијевања људи, вода неће потећи

Давид Обрадовић из Форума младих СПС Градског одбора Бањалука упутио је оштру критику на рачун градоначелника Драшка Станивуковића због проблема са водоснабдијевањем у граду. Он је истакао да лажно саосјећање градоначелника ништа не значи грађанима који су данима без воде.
СПС - Фото: РТРС
СПСФото: РТРС

Воде у појединим насељима нема већ четири дана док жива у термометру прелази 40 степени.

Иако се Станивуковић позива на то да је овако било и претходних година то није истина, редукција је било, али по неколико часова, никако неколико дана.

- Због његовог наводног разумијевања људи, вода неће потећи, али је због његове четворогодишње глуме и нерада вода пресушила. "Просута" је у астрономски плаћене кружне токове, бесмислени мегафон, и холивудски живот његових сарадника. Водоводом се нестручно управљало, није улагано у проширење капацитета, а број прикључака је знатно повећан. Због тога нема воде. То је истина, све остало је глума - истиче Обрадовић.

Он је нагласио да је градоначелник морао бити свјестан проблема са водоснабдијевањем.

- Умјесто да грађанима понуди рјешења и одговоре, он им је нудио видео клипове како ужива у јахању коња. Можда је тиме Драшко хтио да имитира кадрове "Планине Броукбек" , али је чињеница да је од свега што је глумио у задње четири године најбољи у улози за коју се не фолира – неспособног размаженка - каже Обрадовић.

- Лажни осмијех и лажни загрљај овога пута не помажу. Трагично је што због тога испаштају људи. Грађани заслужују одговорну и ефикасну власт која ће радити у њиховом интересу, а не власт која ће их оставити без основних услова за живот. Наш град заслужује боље, а грађани не смију бити таоци некомпетенције и неодговорности актуелне градске власти - додаје Обрадовић.

Он је казао да је Станивуковић очигледно недорасли и неспособни јахач Бањалуке који би, како наводи, требао да оде у октобру.