latinica  ћирилица
25/06/2024 |  11:44 | Аутор: РТРС

Троје Израелаца повријеђено у удесу у Рибнику

Троје држављана Израела и возач из Рибника повријеђени су у двије саобраћајне незгоде на подручју те општине.
Полиција Српске - Фото: РТРС
Полиција СрпскеФото: РТРС

У саобраћајној незгоди која се догодила јуче у 17.50 часова на магистралном путу у мјесту Заблеће, учествовали су возач чији су иницијали И.Х. из Израела управљајући аутомобилом и возач Р.Ћ. из Рибника који је управљао теретним возилом, саопштено је из Полицијске управе Мркоњић Град.

У овој саобраћајној незгоди повријеђена су три држављани Израела, од којих два малољетна лица, те упућени на лијечење у Дом здравља у Кључу.

Друга саобраћајна незгода догодила се у 20.25 часова у мјесту Бунареви, општина Рибник, када је возач из Рибника Д.М. теретим возилом слетио са коловоза.

Он је том приликом повријеђен и упућен је на лијечење у Универзитетски клинички центар Републике Српске.

Увиђаје саобраћајних незгода извршили су припадници Полицијске станице Рибник, а рад на документовању је у току.

Полиција је у Шипову ухапсила шест лица која су била испред куће у Видовданској улици у том мјесту, гдје је пронађено повријеђено лице Д.Ј. из ове општине.

Припадници Полицијске станице Шипово јуче у 21.10 часова добили су дојаву да се испред куће налази повријеђено лице Д.Ј, којем је медицинска помоћ указана у Дому здравља у Шипову.

Лице је након тога упућено на даље лијечење у Универзитетски клинички центар Републике Српске.

Полиција је том приликом лишила слободе лица из Шипова М.А, М.С, Ж.Л, З.Н, О.В. и лице С.П. из Београда, који су се налазили на мјесту догађаја гдје је пронађено повријеђено лице.

Рад на утврђивању постојања кривичне или прекршајне одговорности је у току, саопштено је из Полицијске управе Мркоњић Град.

На подручју у надлежности мркоњићке Полицијске управе у протекла 24 часа евидентирано је једно кривично дјело и два случаја нарушавања јавног реда и мира.

Евидентиране су и три саобраћајне незгоде.