latinica  ћирилица
11/06/2024 |  12:21 ⇒ 12:23 | Аутор: Независне

"Baby Lasagna" званично почиње свјетску каријеру

​Хрватска музичка звијезда која је освојила публику широм свијета, Baby Lasagna, потписао је глобални уговор са једном од најистакнутијих музичких продукцијских кућа - Universal Music Group.
Бејби Лазања (Фото: EPA-EFE/JESSICA GOW SWEDEN OUT) -
Бејби Лазања (Фото: EPA-EFE/JESSICA GOW SWEDEN OUT)

- Одувијек сам желио да експериментишем са музиком и стварам пројекте који нису ограничени на један музички жанр. Драго ми је што сам пронашао истомишљенике који су довољно луди да крену у ново поглавље са мном и жељни да моју музику представе глобалној публици. Управо смо завршили снимање нове пјесме и спота који једва чекам да подијелим са свима. Такође, у припреми је и албум који ће садржати доста новог звука. Веома сам срећан што представљам ово издање публици, једва чекам да видим и чујем реакције. Радујем се што ћу видјети шта будућност доноси - рекао је Марко Пуришић, познатији као Baby Lasagna, преноси "Слободна Далмација".

Подсјетимо, Baby Lasagna је ушао у хрватски избор за Пјесму Евровизије - "Дору" као резерва са сада већ глобалним хитом "Рим Тим Таги Дим".

Послије првог наступа у националној селекцији, попео се на прво мјесто у кладионицама као апсолутни фаворит.

На финалу Евровизије освојио је највише гласова публике, али заузео је друго мјесто, јер га је због гласова жирија престигао небинарни Швајцарац Немо, преноси "б92".