latinica  ћирилица
09/06/2024 |  08:53 ⇒ 08:54 | Аутор: СРНА

Ухапшен мушкарац који је пуцао у вожњи и оштетио неколико возила

Тузланска полиција ухапсила је 42-годишњака осумњиченог да је пуцао из аутомобила и током вожње оштетио неколико возила.
Полиција - Фото: СРНА
ПолицијаФото: СРНА

Према незваничним информацијама, ријеч је о мушкарцу који је на издржавању затворске казне, али је овог викенда био на допусту, јавили су федерални медији.

Такође наводе да је западни дио Тузле синоћ у потпуности био блокиран због полицијске потраге која је трајала нешто више од два сата.

Полицији је пријављено да је прво испалио неколико хитаца, затим оштетио аутомобил у насељу Миладија, а након што је почела потрага, бјежећи је оштетио још аутомобила.

Потом се зауставио на једној бензинској пумпи и у бијег кренуо пјешице како би се сакрио на неприступачном терену насеља обраслом у коров, али је убрзо лоциран и ухапшен.

Полицијски службеници су га из једног комбија, без одјеће, пребацили у друго возило.

"Лице Е.С. /42/ из Тузле, за којим се трагало у вези са пријавом грађана, пронађено је и око 22.45 часова и стављено под контролу", рекла је портпарол Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона Аднана Спречић.

Медији наводе да је ријеч о Елвису Селимовићу који је тузланској јавности од раније познат по насилничком понашању, кршењу закона, али и продаји дроге због чега је заједно са братом био ухапшен 2011. године.