latinica  ћирилица
30/05/2024 |  22:29 ⇒ 31/05/2024 | 07:01 | Аутор: РТС

Ђоковић: Волио бих да Јокић игра на Олимпијским играма

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић после пласмана у треће коло Ролан Гароса изјавио је на конференцији за медије да би волио да Никола Јокић заигра на Олимпијским играма у Паризу.
Новак Ђоковић (Фото:  EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI) -
Новак Ђоковић (Фото: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI)

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Ролан Гароса победом над Робертом Карбаљесом Баеном 3:0, по сетовима 6:4, 6:1, 6:2.

На конференцији за медије новинари су га питали да ли мисли да ће Никола Јокић играти за кошаркашку репрезентацију на Олимпијским играма у Паризу.

- Имам ексклузивне информације, али не смијем да их подијелим. Цијела Србија чека. Имам нешто што неко други нема, али не смијем да кажем. Шалим се! Као навијач и љубитељ кошарке бих желио да он игра. Као спортиста, разумијем ако он одлули да не игра с обзиром на континуитет играра у НБА, он је лидер, све мора да носи… Сад је имао мало више времена, то само он зна, и његови најближи, хоће ли играти. С њим и без њега није исто. Ипак, ту је и Богдан, који је лидер, капитен, као и сви други момци. Надам се да ћу их гледати - рекао је Новак Ђоковић, а пренио Спортклуб.

Наредни ривал Ђоковића на гренд слему у Паризу биће бољи из дуела Италијана Лоренца Музетија и Француза Гаела Монфиса.