latinica  ћирилица
02/05/2024 |  18:37 | Аутор: ТАНЈУГ

Ковачевић: Српској је важна снажна Србија, а она ће то бити на челу са Вучићем и Вучевићем

Делегат Клуба српског народа у Дому народа Паламентарне скупшитне БиХ Радован Ковачевић пожелио је данас срећу у раду новом сазиву Владе Србије и нагласио да је Републици Српској важна снажна и стабилна Србија, која води рачуна о свим њеним грађанима али и Србима ван њених граница.
Радован Ковачевић - Фото: РТРС
Радован КовачевићФото: РТРС

- У име свих грађана Републике Српске желим да пожелим срећу у раду новом сазиву на челу са новим премијером Милошем Вучевићем. Вјерујемо да ће ово бити влада која ће наставити одличну сарадњу са Републиком Српском, рекао је Ковачевић.

Нагласивши да је Републици Српској битна је снажна и стабилна Србија, он је изразио уверење да ће Србија коју воде Александар Вучић и Милош Вучевић бити управо таква - "снажна и стаблина, која мисли на све своје грађане и на Србе без обзира на то гдје живе и који чине да Србија буде све јача, стабилнија, просперитетнија у којој се из дана у дан живи све боље".

Истакао је да је то нешто што је битно за све грађане Србије и све Србе и додао да се у Републици Српској радују сарадњи са новом Владом Србије.