latinica  ћирилица
28/09/2023 |  10:38 ⇒ 10:39 | Аутор: РТРС

Ухапшен осумњичени за крађу у угоститељском објекту

Лице из Бањалуке чији су иницијали Н.Б. ухапшено је јер је из угоститељског објекта украло 750 КМ, саопштено је из бањалучке Полицијске управе.
ПУ Бањалука - Фото: РТРС
ПУ БањалукаФото: РТРС

Надлежној полицијској станици јуче је пријављено да је непознато лице искористило непажњу, те из угоститељског објекта у Бањалуци украло око 750 КМ.

Код лица Н.Б. пронађен је и одузет новац, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, те ће против осумњиченог за крађу након комплетирања предмета бити достављен извјештај.

Лице из Бањалуке чији су иницијали М.Ј. ухапшено је због ометања полицијских службеника у вршењу дужности.

Полиција је јутрос у 4.30 часова зауставила возило "мерцедес" које се кретало неконтролисано и великом брзином, а којим је управљало лице М.Ј. код којег је тестирањем утвређено 1,82 промила алкохола у организму.

У саопштењу се наводи да је ухапшено лице одбило да се подвргне испитивању на присуство дрога, те је ометало и вријеђало полицијске службенике.

О догађају је обавијештен дежурни судија бањалучког Основног суда – Одјељење за прекршаје, који се изјаснио да против М.Ј. буде достављен захтјев за покретање прекршајног поступка.