latinica  ћирилица
26/09/2023 |  15:18 ⇒ 15:21 | Аутор: РТРС

Мариновић пред меч са Широким: Ако испунимо зацртано, резултат неће изостати

Фудбалери бањалучког Борца у заосталом мечу првог кола Премијер лиге БиХ гостују екипи Широког бријега.
Винко Мариновић - Фото: РТРС
Винко МариновићФото: РТРС

Утакмица на стадиону "Пецара" игра се сутра са почетком у 18 часова и 30 минута.

Тренер клуба из Платонове Винко Мариновић позитивно је говотио о екипи Шороког, увјерења да ако његова екипа испуни све задатке, позитиван резултат неће изостати.

- Налазимо се у једној позитивној серији, у Тузли смо одиграли на најбољи могући начин. Очекује нас утакмица против првопласираног Широког бријега. Ради се о јако квалитетној екипи која има пет побједа и једну неријешену утакмицу, што довољно говори о њиховом квалитету. Чврста су и организована екипа. Дали су девет, а примили три гола што нам довољно говори о њиховом квалитету у оба правца. Сутра морамо имати максималан фокус у свим фазама игре. Обично у оваквим дерби утакмицама, сваки детаљ може да одлучи утакмицу. То смо видјели и у мечу Широког и Сарајева. Биће ово јако битна утакмица за обје екипе, ми смо у добром расположењу и сигурно да ако испунимо све задатке у игри можемо доћи до позитивног резултата - рекао је Мариновић.

Рослан Барски, везни фудбалер Борца очекује неугодан сусрет у Широком Бријегу.

- Очекује нас тешка утакмица, обје екипе су у добром замаху. Наравно да поштујемо нашег противника, али као и сваку, желимо да побиједимо ову утакмицу и попнемо се на врх табеле - навео је Барски.

У првих шест кола Премијер лиге БиХ, Широки бријег је лидер шампионата са 16 бодова, док је Борац на другој позицији са бодом мање.