latinica  ћирилица
22/06/2023 |  13:57 ⇒ 16:29 | Аутор: РТРС

Ђајић: СНСД са коалиционим партнерима разматра опозив Станивуковића

СНСД са коалиционим партнерима разматра опозив Драшка Станивуковића, градоначелника Бањалуке, рекао је данас Владо Ђајић, предсједник Градског одбора СНСД-а на конференцији за новинаре у Скупштини града Бањалука.
Нинковић и Ђајић - Фото: РТРС
Нинковић и ЂајићФото: РТРС

- Велики су захтјеви грађана за опозив, али то требамо одлучити у разговору са руководиоцима коалиционих партнера. Видјећемо до каквог ће договора доћи - нагласио је Ђајић и честитао Љуби Нинковићу на досадашњем раду на мјесту предсједника Скупштине града Бањалука.

Нинковић је истакао да бахато понашање Станивуковића превазилази све границе, те ће поново сјести са коалиционим партнерима како би размотрили тему могућег опозива.

- СНСД није никад одустао од идеје за опозив, ми од почетка причамо на ту тему да Станивуковић не води град како треба. Када и ако направимо коалициони састанк биће све детаљније и јасније да ли ће доћи до опозива - нагласио је Нинковић.

Бојан Кресовић градски менаџер, навео је да се они радују, најављеном разматрању СНСД са коалиционим партнерима, о опозиву градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића.