latinica  ћирилица
08/09/2022 |  20:26 ⇒ 22:05 | Аутор: СРНА

Кошарац: Шмит може, РТРС не може

Члан Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац истакао је да /кандидат ПДП-а за предсједника Републике Српске/ Јелена Тривић има сјајну прилику да у тв дебати каже шта је њен политички програм, али не смије на црту /противкандидату из СНСД-а/ Милораду Додику и то је сва истина.
Сташа Кошарац (Фото: twitter.com/StasaKosarac) -
Сташа Кошарац (Фото: twitter.com/StasaKosarac)

Он је упитао Јелену Тривић да ли одговор у вези са дебатом на РТРС даје као кандидат за предсједника Републике Српске или као портпарол Мирка Шаровића и Небојше Вукановића?

Реагујући на изјаву Тривићеве да ни она ни Мирко Шаровић немају намјеру учествовати у било каквим ТВ дуелима које организује РТРС, и да исти став има и Небојша Вукановић, Кошарац је рекао да је то невјероватан одговор.

- Шмит може, РТРС не може. Какве анкете и 10 одсто предности? Оду на трибину и колико их стане у аутобус толико људи их дочека и на локацији на коју дођу. Измишљају анкете да би послије кукали како су покрадени - истакао је Кошарац.

РТРС је послао позив за вечерашњи ТВ дуел кандидатима за предсједника Републике Српске Милораду Додику /СНСД/, Радиславу Јовичићу /ДНС/ и Јелени Тривић /ПДП/.