latinica  ћирилица
10/07/2022 |  18:32 | Аутор: РТРС

Чубриловић: Ђоковић исписао златним словима нову страницу историје тениса

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић у честитки српском тенисеру Новаку Ђоковићу поводом освајања седме титуле на турниру Вимблдон истакао је да је Ђоковић исписао златним словима нову страницу историје тениса.
Недељко Чубриловић - Фото: РТРС
Недељко ЧубриловићФото: РТРС

- Драги Новаче, од срца Вам честитам на новом тријумфу на Вимблдону, четвртом узастопном и освајању 21. гренд слем титуле у богатој каријери, чиме сте, ко зна који пут, показали да сте један од најбољих српских и свјетских спортиста! - навео је Чубриловић у честитки, коју је упутио у своје и у име Народне скупштине.

Чубриловић је поручио да је Ђоковић препознатљивим борбеним духом и бриљантном игром тријумфовао у финалном мечу угледног турнира и исписао златним словима нову страницу историје тениса, саопштено је из Народне скупштине Републике Српске.

- На радост Србије и Републике Српске и свих љубитеља спорта и тениса широм региона и свијета, који Вас воле и поштују као тениског генија и великог хуманисту и човјека, одиграли сте још један величанствен меч и на понос свих нас, побједнички и достојанствено, подигли вимблдонски пехар. Желим Вам још много побједа. Срећно, Новаче! - додао је Чубриловић.