latinica  ћирилица
10/07/2022 |  18:31 ⇒ 18:34 | Аутор: СРНА

Вишковић: Ђоковић напунио срца армије навијача у Српској

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку Новаку Ђоковићу, поводом освајања тениског турнира Вимблдон, наводећи да је напунио срца армије навијача у Републици Српској.
Радован Вишковић - Фото: СРНА
Радован ВишковићФото: СРНА

- У име Владе Републике Српске и у своје име, упућујем вам најискреније честитке поводом новог, сензационалног успјеха и седмог трофеја на најпрестижнијем свјетском турниру - навео је Вишковић у честитки.

Вишковић је истакао да је Ђоковић величанственом игром и челичном менталном снагом, коју је још једном демонстрирао цијелом свијету, напунио срца армије навијача у Републици Српској.

Предсједник Владе Српске је указао да Ђоковићеви невјероватни спортски успјеси представљају огромно надахнуће за хиљаде младих који, инспирисани овом, али и будућим побједама, у њему виде идеал којем теже.

- Нека ваша нова побједа буде инспирација и подстрек за неке нове мадиће и дјевојке који ће поћи вашим стопама, а вама, од срца, још једном честитке на изванредном успјеху, којим сте исписали нове странице историје свјетског спорта - наведено је у честитки Вишковића.