latinica  ћирилица
19/08/2021 |  18:39 ⇒ 20:09 | Аутор: РТРС

Будимо хумани - помозимо Недељку у борби за живот (ВИДЕО)

Недељко Тенџерић из мјеста Доњи Подградци код Градишке, води тешку животну битку! Недељку је хитно потребна трансплантација јетре у Италији, за коју је неопходно прикупити више од 240.000 марака.
Фондација "Солидарност" - Фото: РТРС
Фондација "Солидарност"Фото: РТРС

Помозимо позивом на број 1414.

У току је хуманитарна акција прикупљања средстава за трансплантацију јетре Недељка Тенџерића, којем је прошли мјесец дијагностиковано тешко оштећење. Како би Недељко добио животну битку, Фондација солидарности Градишка и његове колеге, организују и хуманитарни турнир, сутра навече у Градишци.

 

- Када говоримо о Недељку, сви људи у Градишци и у околини, веома добро знају Недељка. Знају да је то један веома добар човјек, човјек ведрог духа, хуман, отац троје дјеце и мислим да је то довољан разлог да сви дођу сутра у спортску дворану Арена Градишка укључе се у акцију и тако сви заједно дођемо до циља и да сљедеће године, организујемо турнир на којем ће Недељко играти са нама - рекао је Боро Вујић један од организатора хуманитарног турнира.

Фото: РТРС

Фудбалски турнир за Недељка, подржали су и познати спортисти - међу којима су Марко Марин, бивши фудбалер Црвене звезде и Челсија и кошаркашка легенда Партизана Новица Величковић.

Фото: РТРС

Уколико нисте у могућности, сутра навече присуствовати хуманитарном турниру у спортској арени Градишка, позивом на хуманитарни број 1414, донирајте једну марку за Недељкову операцију.

Јер, једини начин да Недељко добије животну битку - јесте операција у Италији. Тест свих добрих људи, поново је на испиту - будимо хумани и помозимо Недељку Тенџерићу.