latinica  ћирилица
30/04/2021 |  10:01 | Аутор: СРНА

Три лица повријеђена у саобраћајној незгоди на ауто-путу

Три лица су повријеђена у судару пет возила на ауто-путу Градишка-Бањалука, у мјесту Романовци, речено је у Полицијској управи Градишка.
Полиција Републике Српске -
Полиција Републике Српске

Саобраћајна незгода догодила се синоћ, а у њој је учествовало теретно возило и четири аутомобила.

Из ове управе су навели да је теретним возилом "мерседес" управљало лице чији су иницијали Љ.С. из Котор Вароша, које је повријеђено, као и путници у овом возилу, лице Г.С. и четрнаестогодишње лице.

Аутомобилима "пежо", "ситроен", "бе-ем-ве" и "волво", који су учествовали у незгоди, управљали су Р.М. из Бањалуке, Д.Ђ. из Модриче, Е.Г. из Травника и Б.Ђ. из Добоја, навели су из ПУ Градишка.

Увиђај на лици мјеста извршили су службеници Полицијске управе Градишка.

Обустава саобраћаја на ауто-путу Градишка-Бањалука у оба смјера трајала је од синоћ од 23.05 часова до јутрос у 6.40 часова.

Према незваничним информацијама, у саобраћајној незгоди лакше су повријеђени возач теретног возила Љубинко Стојановић /48/ из Котор Вароша, те Гордана Стојановић и четрнаестогодишњак, који су били путници у возилу.

Аутомобилима су управљали Рајко Мајкић /51/ из Бањалуке, Димшо Ђукић /54/ из Модриче, Емир Гаши /27/ из Травника и Богдан Ђурђевић /34/ из Добоја.