latinica  ћирилица
23/04/2021 |  15:21 ⇒ 15:23 | Аутор: Мондо

Прави се ТВ серија о Михајловићевом животу

Невјероватна животна прича српског фудбалера и тренера Синише Михајловића биће екранизована, Италијани желе да направе серију!

Сценарио ће почивати на његовој аутобиографској књизи "Утакмица живота", а занимљиво је да ће бити две - документарна и играна.

Наводно, главни кандидат да у играној серији тумачи лик Синишу Михајловића је један од популарнијих италијанских глумаца Пјерфранческо Фарвино (51), за кога Италијани кажу да чак и личи на њега. Преговори су у току, а потребно је још само Миха да каже, да.

- Синиша је одушевљен том идејом, цијела његова животна прича је сјајан основ за сценарио. Размишљамо и о глумцу који би могао да игра и већ имамо рјешење - наводи извор "Месађера".

Фавино је глумио у више од 50 филмова и серија ("Ноћ у музеју", "Трка живота"...), а видјећемо како ће се снаћи као Михајловић.

Животна прича Синише Михајловића почела је у Борову. Освојио је шампионску титулу са Војводином, био првак Европе са Звездом, потом је отишао у Италију и ушао у легенду. Побједио је и у најважнијој битки - за живот - пошто се опоравио након леукемије.