latinica  ћирилица
02/04/2021 |  09:21 | Аутор: СРНА

Градишка: Три лица повријеђена у незгоди у Кукуљама

Три лица повријеђена су у саобраћајној незгоди на локалном путу у мјесту Кукуље код Српца, док је једно лице из Градишке ухапшено јер је под дејством алкохола вријеђало полицајце и тако их ометало у вршењу службене дужности, наводи се у саопштењу Полицијске управе Градишка.
Полицијска управа Градишка - Фото: илустрација
Полицијска управа ГрадишкаФото: илустрација

Саобраћајна незгода догодила се на локалном путу Разбој Љевчански - Косијерово, а учествовали су аутомобили шкода и бе-ем-ве.

Шкодом је управљала Н.Д. из Српца, а сувозач је био С.Д. из Српца, док је другим возилом управљао Е.Ј. из Српца. Свих троје је повријеђено, а на возилима је причињена материјална штета, кажу у полицији.

Градишка полиција ухапсила је лице чији су иницијали З.Г. које је вријеђало полицијске службенике и тако их ометало у вршењу службене радње, а алкотестирањем је утврђено присуство алкохола у крви.

Против овог лица ће надлежном суду бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Полиција из Градишке поднијеће надлежном суду захтјев за покретање прекршајног поступка против лица чији су иницијали С.З. и С.Ђ. из Бањалуке, због сумње да су прикупљали добровољне прилоге, а да претходно нису поднијели пријаву за то мјесто надлежној организационој јединици Министарства унутрашњих послова Републике Српске.