latinica  ћирилица
08/03/2021 |  12:34 ⇒ 20:14 | Аутор: СРНА

Вучић угостио Биљану Чекић: Заслужила је више од Оскара (ВИДЕО)

Предсједник Србије Александар Вучић захвалио је младој Биљани Чекић, која је глумила дјевојчицу у филму "Дара из Јасеновца", за све што је тако много, а са мало година, урадила за цјелокупан српски народа, за Србију и за Републику Српску, те јој пожелио успјех у даљем раду.
Александар Вучић и Биљана Чекић - Фото: nezavisne novine
Александар Вучић и Биљана ЧекићФото: nezavisne novine

Вучић је, послије сусрета са Биљаном Чекић и њеном породицом, оцем, сестром и братом, рекао да је посебно поносан што је могао да их све угости.

- Посебно сам поносан јер Биљана је, иако нам за такав филм никада неће дати Оскара, заслужила и више од Оскара. У српском народу и код грађана Србије као да је добила више од Оскара - рекао је Вучић након сусрета у вили Мир на Дедињу.

Он је навео да је Биљана симбол не само једне фантастичне улоге, коју је одиграла, већ је увјерен да ће још много таквих и бољих улога бити пред њом у животу.

- Ово је толико важно за цјелокупан српски народ да њену улогу никада нећемо заборавити. Она је то урадила на предиван начин, са много емоција - рекао је Вучић и додао да је породица младе глумице скромна, да су то добри људи, онакви какве их је већина Србије и народа замишљала.

Вучић је додао да је Биљана жељела да упозна српског глумца Милоша Биковића, који се тренутно налази у Сјеверној Македонији, али је био много радостан када је чуо за ову жељу, тако да ће се упознати неки други дан.

Биљана је рекла да јој је веома драго што је посјетила Београд и захвалила Вучићу што је предивно угостио њу и њену породицу.

Она је додала да је прошетала Београдом, који је диван град и да јој је драго што је дошла и упознала све дивне људе.

Предсједник Србије претходно је свом женама честитао 8. март и нагласио да су мушакрци без жена ништа, без њихове подршке и помоћи и да су жене ослонац и стуб друштва.

- У будућности треба да омогућавамо више простора за њихово одлучивање. Онда ћемо сигурно увијек имати мир и прије свега умјети да гледамо у будућности и да на чак, усудио бих се рећи, правичнији начин рјешавамо све проблеме са којима се суочавамо - додао је Вучић.

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)