latinica  ћирилица
27/02/2021 |  10:21 ⇒ 17:29 | Аутор: СРНА

Данас играју кошаркаши Задра и Партизана, те Цедевите и ФМП

Побједом Кошаркашког клуба "Морнар" над КК "Крком" отворено је 19. коло регионалне кошаркашке АБА лиге, а данас се очекују двије утакмице између КК "Задар" и КК "Партизан" и КК "Цедевита Олимпија" и КК "ФМП".
АБА лига - Фото: РТРС
АБА лигаФото: РТРС

КК "Морнар" је своје ривале синоћ побједио резултатом 80:61.

Данас ће од 17.00 часова играти КК "Задар" против "Партизана", а два часа касније на терен ће изаћи КК "Цедевита Олимпија" и "ФМП".

Велики дерби се игра сутра у 21.00 час гдје ће екипа КК "Игокее" против подгоричког клуба "Будућност" бранити чело табеле на ком се налазе.

Оба састава имају по три пораза до сада, с тим што КК "Будућност" има двије утакмице мање.

Тим Драгана Бајића већ је побјеђивао ове сезоне на терену и КК "Звезду" и "Партизан", па је логично да присутан велики оптимизам и пред дуел са још једним великаном регионалне кошарке.

Сутра у подне играју КК "Мега" и чачански КК "Борац", а прије дуела у Александровцу, КК "Цибона" и КК "Сплит" ће одиграти велики хрватски дерби од 19.00 часова.

КК "Црвена звезда" овог викенда има паузу, јер је КК "Приморска из Копра" одустала од такмичења, па ће до краја сезоне сваки њихов меч бити регистрован службеним резултатом 20:0 у корист противника.