latinica  ћирилица
21/02/2021 |  22:19 ⇒ 22:19 | Аутор: СРНА

Вулић: Не можете поништити толико избора, колико ми можемо побиједити

Носилац листе СНСД-а за Скупштину града Добоја Сања Вулић изјавила је да нико не може толико пута поништити изборе, колико СНСД може да побиједи.

Вулићева је истакла да је СНСД велика снага и велика љубав, те да могу довести милијарду посматрача, али да СНСД-у не могу ништа.

Она је нагласила да ће СНСД имати апсолутну већину у Скупштини града Добоја, а да је једина промјена у односу на изборе у новембру, то што је ПДП освојио једна одборнички мандат.

- Понављање избора је грађане коштало 600.000 КМ, зар толики трошкови и толико малтретирање за једна мандат ПДП-а? Требали су нам из ЦИК-а рећи да је то циљ, ми бисмо намолили грађане да гласају за њих да не пролазимо сву ову тортуру - рекла је Вулићева за АТВ.

Она је захвалила грађанима Добоја на указаном повјерењу и додала да у СНСД није битно колико је ко добио личних гласова.

- Ми смо увијек позивали грађане да гласају за СНСД. Нама нису битни појединци и то не могу схватити они који су нас блатили, олајавали и психички малтретирали ових дана - изјавила је Вулић, наводећи да је срећна да је дио побједничког тима.