latinica  ћирилица
21/01/2021 |  15:40 | Аутор: СРНА

Брчко: Чланови Владе положили заклетву

Чланови Владе дистрикта Брчко данас су положили свечану заклетву чиме је окончан процес конституисања брчанске Скупштине.
Брчко - Влада - свечана заклетва - Фото: СРНА
Брчко - Влада - свечана заклетваФото: СРНА

Предсједник Скупштине Синиша Милић рекао је да је првом редовном сједницом окончан процес формирања сталних и посебних скупштинских комисија.

Милић је истакао да су усвојене одлуке о формирању 17 сталних и једне комисије за праћење примјене Закона о споменицима и симболима дистрикта.

- Потрудили смо се да сви у саставу комисија на неки начин буду задовољени. Опредијелили смо се да најважнију скупштинску комисију, како ја сматрам, а то је комисија која прати рад Владе и институција дистрикта Брчко, повјеримо на управљање представнику опозиције - рекао је Милић новинарима.

Он је додао да ће се одлука о саставу скупштинских комисија дорађивати у наредном периоду, те да је прва редовна седница Скупштине у новом сазиву протекла у најбољем могућем реду.

Милић сматра да ће рад Скупштине бити ефикасан и у наредном периоду и да ће доносити квалитетна рјешења у интересу грађана дистрикта.