latinica  ћирилица
11/01/2021 |  14:36 ⇒ 20:28 | Аутор: РТРС

Фудбалери Борца стартовали са припремама (ВИДЕО)

Нови тренер Марко Максимовић обавио је прозивку на којој је било 29 фудбалера. Дио припрема одрадиће се прво у Требињу, а потом и у Анталији.
ФК Борац - Фото: илустрација
ФК БорацФото: илустрација

На прозивици су била и двојица новајлија, Елвис Механовић и повратник из Козаре Милан Шикањић.

Борчев дрес више неће носити Бојан Марковић (Жељезничар Спорт теам), Дино Калесић (Вис сим бау), Саша Кајкут (крај каријере), те Александар Радуловић (раскид сарадње).

Бањалучани ће у првој седмици рада обавити љекарске прегледе и тестирања, а новина је да ће 18. јануара "црвено-плави" отпутовати у Требиње, гдје се припремати седам дана.

Потом се наставља са радом у Бањалуци, а за 29. јануар планиран је одлазак у Анталију, гдје ће екипа провести 14 дана и одиграти четири контролна сусрета. "Генералка" је заказана за 20. фебруар против Крупе.

- Имамо договорене мечеве против румунског друголигаша Ћикшереде, Урала и Крила Совјетов. Моја жеља је да током боравка у Требињу одиграмо меч са Леотаром, поред наведена три ривала у Анталији ћемо да одиграмо још један меч, а генерална проба у којој ће нам ривал бити Крупа, заказана је за 20. фебруар - рекао је тренер Максимовић.

На прозивци је било 29 имена, и то: Павловић, Дамјановић, Дујаковић, Јовановић, Боровчанин, Милојевић, Ћосић, Круз, Кујунџић, Бобић, Божић, Рачић, Бртан, Војиновић, Мелег, Тахрић, Босанчић, Закарић, Врањеш, Зиљкић, Чавић, Субић, Лукић, Шикањић, Георгијев, Јаворац, Вујмиловић, Церић.