latinica  ћирилица
06/12/2020 |  17:18 ⇒ 17:19 | Аутор: СРНА

Јеринић: Одлука ЦИК-а некоректна, али неће утицати на развој града

Градоначелник Добоја Борис Јеринић оцијенио је некоректном одлуку Централне изборне комисије БиХ о непотврђивању изборних резултата за овај град, те поручио да она неће утицати на развојне планове ове локалне заједнице.
Борис Јеринић - Фото: РТРС
Борис ЈеринићФото: РТРС

- Поштовани суграђани, нисам желио до сада да се обраћам поводом некоректне одлуке Централне изборне комисије о непотврђивању резултата за Добој. Све вас желим информисати да таква одлука ништа не мијења, у дијелу планова за развој Добоја - објавио је Јеринић Фејсбук профилу.

Јеринић, који је био кандидат СНСД-а на локалним изборима, рекао је да он не би волио да се због трошкова избори понове, јер би то значило додатно издвајање близу 600.000 КМ из градског буџета.

- Уколико, ипак, понове изборе, спокојан сам, јер знам да ћете подржати и мене и листу СНСД-а, као и 15. новембра, и на томе вам хвала. Желим да знате, све пројекте настављамо планирати и несметано реализовати, те град учинити просперитетнијим - навео је Јеринић.

За подршку коју пружају Добоју Јеринић је захвалио предсједавајућем и српском члану Предсједништва Милораду Додику, предсједнику Републике Српске Жељки Цвијановић и премијеру Српске Радовану Вишковићу.