latinica  ћирилица
30/11/2020 |  18:00 ⇒ 18:00 | Аутор: РТРС

Јовичић подржао Нешића

Радислав Јовичић, потпредсједник ДНС-а, изјавио је да потпуно подржава предсједника странке Ненада Нешића и његове одлуке.
Радислав Јовичић - Фото: Глас Српске
Радислав ЈовичићФото: Глас Српске

- Ненад Нешић рекао је "ДА" промјенама у Републици Српској, а његове одлуке потврдили су резултати на претходним изборима. Усправан ДНС који не трпи понижења је трећа политичка снага у Републици Српској и кључни фактор промјена које су се десиле - навео је Јовичић у писаној изјави достављеној медијима.

Јовичић сматра да ДНС има два пута - "да подржи Нешића и пут успјеха јер амбиција ДНС-а мора бити сам врх или да се врати на маргине политичког живота са које их је помјерио предсједник странке".

- У контакту сам са стотинама чланова и великим бројем општинских и градских одбора. Сви су уз предсједника и уз ДНС-а. Успјех се у политици и животу заврјеђује ставом, достојанством, храброшћу и радом и сви којима су ове врлине на срцу остаће на путу успјеха и промјена које ће нашу Републику Српску ојачати и учинити добрим мјестом за живот - рекао је Јовичић.

Подсјећамо, предсједник ДНС-а Ненад Нешић смијенио је данас четири потпредсједника странке - Ђорђа Поповића, Огњена Тадића, Драгомира Јовичића и Марка Аћића.