latinica  ћирилица
30/11/2020 |  08:39 ⇒ 08:39 | Аутор: СРНА

Данас бројање за три гласачка мјеста у Градишци, Новом Сарајеву и Требињу

Бројање гласачких листића и утврђивање резултата избора са три редовна бирачка мјеста у Градишци, Новом Сарајеву и Требињу биће одржано данас Главном центру за бројање према наредби Централне изборне комисије БиХ.
Гласачки листићи - Фото: РТРС
Гласачки листићиФото: РТРС

Бројање гласачких листића и утврђивање резултата избора биће спроведено за бирачко мјесто 010Б066 у основној изборној јединици Градишка по политичким субјектима и кандидатима за Скупштину града, у основној изборној јединици Ново Сарајево на бирачком мјесту 139А091 по политичким субјектима и кандидатима за Општинско вијеће, те у основној изборној јединици Требиње на бирачком мјесту 183Б004 по политичким субјектима и кандидатима за Скупштину града.

Наредба ЦИК-а услиједила је након утврђених неправилности приликом обједињавања изборних резултата.

Бројање гласачких листића и утврђивање резултата ће у Главном центру за бројање, у сарајевској Зетри, бити спроведене данас са почетком у 16.00 часова.

Тим активностима могу присуствовати акредитовани посматрачи за наведена бирачка мјеста политичких субјеката који се појављују на гласачком листићу за који се врши бројање и утврђивање резултата избора, као и акредитовани посматрачи за Главни центар за бројање, саопштио је ЦИК.