latinica  ћирилица
29/11/2020 |  21:46 ⇒ 21:47 | Аутор: СРНА

Вишковић: Извршена прелиминарна анализа изборног резултата у Бијељини

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић изјавио је Срни да је вечерас у Градском одбору ове странке у Бијељини извршена прва прелиминарна анализа изборних резултата у овом граду, гдје је партија постигла добар резултат и имала добар раст.
Радован Вишковић - Фото: РТРС
Радован ВишковићФото: РТРС

Вишковић је навео да заједнички кандидат Мићо Мићић није изабран за градоначелника, иако је имао подршку СНСД-а.

- До тога није дошло толико грешком наше партије. Правили смо анализу да видимо ко је томе допринио и ко то на неки начин није подржао заједничког кандидата на градоначелника - рекао је Вишковић послије састанка у Градском одбору СНСД-а.

Према његовим ријечима, у наредним даним биће анализирани резултати у свим општинским одборима СНСД-а широм Републике Српске који нису остварили зацртани план а с циљем да припреме странке за опште изборе 2022. годину.

- Тамо гдје буде потребно да се проведу унутрастраначки избори, биће проведени без икаквог стреса, љутње. Желимо да направимо што бољу инстраструктуру за изборе 2022. годину - истакао је Вишковић.

Он је нагласио да је СНСД побједник ових избора, а губитник као што се жели направити неки медијски спин.

- СНСД има највећи раст појединачно, као и раст броја начелника, градоначелника и одборника. Једино гдје нисмо остварили свој циљ јесте избор градоначелника у Бијељини и Бањалуци, али нико не жели да прича о томе да смо послије 20 години први пут освојили побједу у Приједору, Гацку или неким другим локалним заједницама - рекао је Вишковић.