latinica  ћирилица
30/10/2020 |  14:50 ⇒ 14:53 | Аутор: СРНА

Ковачевић: Црнадак и ПДП су истрајни само у низању изборних пораза

Једино у чему су Игор Црнадак и ПДП истрајни јесте низање изборних пораза и обмањивање грађана Бањалуке и Републике Српске којима они још од 2006. године у сваком изборном циклусу најављују крај СНСД-а, а једино што добију као резултат избора јесте крај свих њихових надања о постизању изборне побједе, истакао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.
Радован Ковачевић - Фото: РТРС
Радован КовачевићФото: РТРС

Ковачевић је нагласио да је апсолутно увјерен да ће тако бити и на предстојећим локалним изборима.

- Једино што ће Игор Радојичић радити у наредне четири године и за шта је он и те како спреман јесте да ће остати градоначелник Бањалуке, захваљујући својим резултатима који су видљиви у сваком сегменту и на сваком ћошку града и захваљујући томе што су то препознали и грађани Бањалуке - рекао је Ковачевић Срни коментаришући изјаву шефа Главног изборног штаба ПДП-а Игора Црнатка да је "вријеме за СНСД у Бањалуци истекло".

Ковачевић је истакао да је Игор Радојичић дефинитивно човјек који је доказао да има визију стратешког развоја град Бањалуке, која је сваким даном боље, напредније, развијеније и сигурније мјесто за све своје грађане, али сваким даном и све више права престоница и прави главни град Републике Српске.

- Ми у СНСД-у апсолутно смо свјесни да је ово озбиљно вријеме, да је епидемиолошка ситуација у Републици Српској изузетно озбиљна и из тог разлога смо, како у Бањалуци тако и у другим мјестима Републике Српске, отказали све наше предизборне скупове. Ово је озбиљно вријеме и не требају нам неозбиљне изјаве ни из ПДП-а, нити из било које друге политичке странке -  поручио је портпарол СНСД-а.