latinica  ћирилица
28/10/2020 |  21:15 ⇒ 29/10/2020 | 12:20 | Аутор: СРНА

Додик честитао Брнабићевој: Снага Србије значајна за Српску и цијели регион (ФОТО)

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је Ани Брнабић поновни избор за предсједницу Владе Србије и истакао да је снажна и економски стабилна Србија од посебног значаја не само за Републику Српску, већ и за цијели регион.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

Додик је изразио увјерење да ће Брнабићева својим преданим радом, што је показала у претходном мандату, и опредијељеношћу за снажан развој своје земље допринијети даљем афирмисању Србије на унутрашњем и међународном плану.

- Србија је постала незаобилазан политички фактор у региону, Европи и свијету, што је од великог значаја и за нас у Републици Српској и БиХ. Увјерен сам да ћемо наставити успјешну сарадњу и развијати још боље међусобне односе за добробит нашег народа - истакао је Додик у честитки.

Српски члан Предсједништва БиХ изразио је опредјељење за успјешном сарадњом са Србијом, те наставак рада на реализацији започетих заједничких пројекат и покретање нових за добробит и просперитет становника Републике Српске, Србије и БиХ, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.