latinica  ћирилица
21/10/2020 |  13:18 ⇒ 13:25 | Аутор: СРНА

ГО СНСД Градишка до даљег неће организовати предизборне скупове

Градски изборни штаб СНСД-а Градишка донио је одлуку да због погоршања епидемиолошке ситуације обустави одржавање предизбиорних скупова до понедјељка, 26. октобра, када ће поново одлучивати о даљим активностима у предизборној кампањи, рекао је данас предсједник Градског одбора СНСД-а и кандидат ове партије за градоначелника Зоран Аџић.
Зоран Аџић - Фото: СРНА
Зоран АџићФото: СРНА

Он је на конференцији за новинаре истакао да је најважније да се сачувају здравље и животи грађана и привредна активност на подручју Градишке.

Аџић је навео да ће СНСД о свему што је радио у протеклом периоду и плановима за наредни манадат грађане обавјештавати путем друштвених мрежа и медија, а да ће мјесни изборни штабови камапњу водити уз појединачне разговоре са грађанима.

- Желимо да избјегнемо окупљања и до 50 грађана, што је било дозвољено, јер сматрамо да је СНСД са својим коалиционим партнерима довољно урадио у претходне четири године и да можемо чистог образа да изађемо пред грађане и тражимо подршку да и у наредне четири године креирамо, радимо и градимо нашу Градишку - закључио је Аџић.