latinica  ћирилица
30/09/2020 |  14:59 | Аутор: РТРС

Јовић прелази у Манчестер Јунајтед?

Иако је до краја прелазног рока остало још пет дана, потенцијални трансфер нападача Реал Мадрида Луке Јовића и даље је главна тема у Шпанији.

Суперкуп Немачке игра се вечерас (20.30) у Минхену између Бајерна и Дортмунда, двије екипе које су за викенд доживјеле поразе у Бундеслиги.

Према писању медија на Острву, 23-годишњи репрезентативац Србије изразио је жељу да пређе у Манчестер Јунајтед на једногодишњу позајмицу, што је његов агент предочио челницима Краљевића.

Наведено је да ће шампион Ла лиге дефинитивну одлуку донијети у четвртак. Француски стручњак на клупи Реала вјерује да је Јовић будућност клуба, али није искључио могућност одласка на позајмицу до краја прелазног рока.

Подсјетимо, Милан и Рома су такође заинтересованиза некадашњег фудбалера Црвене звезде и Ајнтрахта, али је Лука за сада пред вратима Олд Трафорда.

Уколико дође до трансфера, Јовић би у наставку сезоне заиграо у тандему са некадашњим саиграчем из репрезентације Србије Немањом Матићем, који се недавно опростио од дреса Орлова.

Извор: Србија данас