latinica  ћирилица
26/09/2020 |  11:51 | Аутор: СРНА

Градишка: Два лица лишена слободе, једном одузето возило

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка ухаписли су лица чији су иницијали Д.М. и С.М. из мјеста Трошељи због нарушавања јавног реда и мира вријеђањем полицијских службеника.
Полицијска управа Градишка - Фото: илустрација
Полицијска управа ГрадишкаФото: илустрација

У саопштењу из Полицијске управе Градишка наводи се да су јуче у 14.45 часова полицијски службеници контролисали аутомобил форд ескорт којим је управљало лице Д.М, а на мјесту сувозача налазило се лице С.М.

- Приликом контроле ова лица су нарушили јавни ред и мир вријеђањем полицијских службеника, а даљом контролом је утврђено да су вишеструки повратници у извршењу прекршаја, те су лишени слободе. У регистру новчаних казни је утврђено да Д.М. има већи износ неплаћених новчаних казни, те му је привремено одузето возило - саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Против наведених лица основном суду Градишка, Одјељење за прекршаје, биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја из Закона о јавном реду и миру и Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима БиХ.

Полицијска управа Градишка апелује на све учеснике у саобраћају да се придржавају одредаба Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима БиХ како би властиту безбједност и безбједност других грађана подигли на што већи ниво.