latinica  ћирилица
18/09/2020 |  12:24 | Аутор: СРНА

ПУ Добој: Неистинити наводи Небојше Вукановића

Полицијска управа Добој одбацила је као неистините наводе да је униформисани припадник полиције наводно присуствовао на страначком скупу, што је на свом порталу објавио Небојша Вукановић, саопштено је из ове управе.
ПУ Добој - Фото: СРНА
ПУ ДобојФото: СРНА

Из добојске Полицијске управе истичу да је на објављеној фотографији јасно видљиво да лице није у униформи Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

- Овом приликом позивамо Вукановића да демантује своје наводе из текста, те да престане са дезинформацијама и лажима којима настоји нарушити углед полицијских службеника - наводи се у саопштењу.

Из ове управе наводе да је Вукановић у јуче објављеном тексту на порталу "Небојша Вукановића инфо" под насловом "Откуд униформисани полицајац на партијском састанку СНСД-а у Добоју", написао да је униформисани полицијски службеник присуствовао партијском састанку Градског одбора СНСД-а у Добоју, изнијевши на тај начин низ лажних оптужби на рад и штету угледа полицијских службеника.

Из Полицијске управе Добој поручују да неће дозволити да нетачни наводи и манипулације појединаца утичу на рад полицијских службеника, који ће, као и до сада, послове из своје надлежности обављати у складу са законима Републике Српске.