latinica  ћирилица
13/09/2020 |  14:11 | Аутор: СРНА

Боривоје Обрадовић носилац листе ДНС-а за Скупштину града

Боривоје Обрадовић је носилац одборничке листе ДНС-а за Скупштину града Бањалука на предстојећим локалним изборима, рекао је данас предсједник странке Ненад Нешић.
Ненад Нешић са кандидатима ДНС-а за Скупштину града Бањалука - Фото: СРНА
Ненад Нешић са кандидатима ДНС-а за Скупштину града БањалукаФото: СРНА

Нешић је истакао да им је циљ да у Бањалуци освоје значајан број гласова и да буду препознатљиви у будућој власти.

Он је навео да ће задатак за Обрадовића и његов тим бити да у наредне четири године ријеше питања дјеце погинулих бораца.

- Циљ нам је да заједнички покренемо многе процесе и да Бањалуку учинимо квалитетнијим и срећнијим мјестом за живот људи - рекао је Нешић у Бањалуци, гдје су представљени кандидати странке за предстојеће локалне изборе.

Нешић је додао да су у ДНС-у свјесни са каквим се проблемима сусрећу Бањалучани у саобраћају, да родитељи тешко могу дјецу да спреме за школу, те да се привредници сусрећу са проблемима у развоју посла.

- Очекујем да им ДНС у заједничкој комуникацији то и омогући - нагласио је Нешић.

Обрадовић, који је и предсједник Градске организације ДНС-а, рекао је да на одборничкој листи има 35 кандидата и да им је циљ 10.000 гласова у Бањалуци, за који је увјерен да ће бити и остварен.

- Циљ нам је да се бавимо конкретним проблемима народа, а не високом политиком, односно побољшањем квалитета живота када је ријеч о здравственој заштити, јефтинијем јавном превозу, те изградњи модерних етажних паркинга - рекао је Обрадовић.