latinica  ћирилица
02/08/2020 |  12:53 | Аутор: Б92

Интер више нема стрпљења за Брозовићеве испаде

Хтватски фудбалер Марцело Брозовић главна је тема у италијанској спортској штампи већ дуже време.
Милански Интер - Фото: Screenshot
Милански ИнтерФото: Screenshot

Прије двије недјеље Брозовићево име се почело повлачити по медијима након што га је полиција ухватила пијаног за воланом, због чега је остао без возачке дозволе.

Посљедњи у низу скандала је од прије два дана у миланској болници, о чему је писала агенција АНСА.

- Била је то немирна ноћ за Хрвата. Брозовић је дивљао на одјељењу Хитне помоћи у болници гдје је преко реда тражио да га пусте у посјету пријатељу, 42-годишњем Хрвату, с лакше повријеђеном ногом. Фудбалер је толико изнервирао болничаре да су морали да позову полицију - пише АНСА.

Брозовић, који се наводно осјећао на алкохол, смирио се тек након доласка полиције.

На крају се извинио, али чини се да му челници Интера овога пута неће опростити.

- Интер је избјегао да коментарише овај инцидент, али Брозовић је осрамотио клуб и његово ће понашање имати посљедице, поготово сада када би свима фокус требао бити на завршници сезоне која ће увелике одредити будућност клуба. Циљ клуба је друго мјесто у првенству и освајање Лиге Европе, а Брозовићево понашање очито показује да није фокусиран на планове Интера. Због свог понашања Брозовић је завршио на трансфер листи и Интер је почео гледати што се нуди на тржишту како би се ријешио Хрвата. Прије годину дана клуб му је опростио неколико инцидената, сад се чини да је крај стрпљењу и да је Брозовић прешао границу - додаје се у тексту.

Брозовић је ове сезоне одиграо 31 утакмицу, постигао три поготка иимао пет асистенција.